Cantant, compositora, lletrista, actriu i ballarina.

Bio

Des dels 4 anys formada en dansa espanyola, jazz, clàssic i contemporani. Cantant orgànica des de l’infància i formada tècnicament en Barcelona, en edat adulta. Llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona, en l’especialitat de Teatre Musical. Especialista en tècnica vocal ì expressió oral. 

Premi Millor Actriu de Repartiment al festival de Mislata 1996 i Premi Millor Actriu de Repartiment al festival de Cullera 1996, pel paper de Lisbeth a “El més feliç dels tres” de Cia Totaorri. Actriu des de 1996 en diverses obres de Teatre Musical de companyies com Dagoll Dagom, Comediants, Sèmola Teatre i productores com Otel·lo. Liceu de Barcelona i Tresx3.

Ha treballat en varietat de companyies i institucions com a: directora de projectes artístics multidisciplinaris, coach de treball corporal holístic per a actors, coreògrafa teatral i assessora de veu i cant. Ha realitzat intervencions televisives com a actriu, per a TV3 en “Al cor de la ciutat”. Ha estat presentadora del programa de ràdio CRIAVENTURES, i locutora de publicitat des de 2005. Participa en el doblatge d’anuncis i pel·lícules.

El disc “Boleros y tangos de la mano” (2003), on intervé com a cantant solista, va representar l’inici d’una  etapa artística en el camp de la creació musical. Este treball va estar seguit d’Instants Eterns (Lemon Songs, 2008), el seu debut com a compositora, i d’un segon “La ment en blau”(Lemon Songs, 2010), amb dues nominacions als Premis Ovidi 2010 (Millor cançó i millor disseny).

Ara les noves obres de Lola Bou reprenen l’escenari amb l’espectacle SINERGIA, un recull de cançons, concebudes i madurades a la llum i l’ombra de la maternitat, durant la qual, l’artista, s’havia desvinculat del món de l’espectacle.